Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

Γήπεδα

To tennislife διαθέτει πέντε (5) χωμάτινα γήπεδα αντισφαίρισης. Τα τέσσερα γήπεδα είναι κανονικά, αγωνιστικών διαστάσεων, ενώ το πέμπτο είναι προπονητικό με διαχωριστικό πλέγμα.

Τα γήπεδα κατασκευάζονται βάση των απαιτούμενων προδιαγραφών για τα χωμάτινα γήπεδα αντισφαίρισης. Η υψηλή ποιότητα κεραμιδοχώματος που χρησιμοποιείται, σε συνδυασμό με την προσεχτική και λεπτομεριακή τοποθέτησή και πάκτωσή του, συντελούν στο να αποκτήσουν τα γήπεδα την ιδανική πυκνότητα χώματος που χρειάζεται. Έτσι οι αθλούμενοι απολαμβάβουν την καλύτερη εμπειρία από τα χωμάτινα γήπεδα.

Ο ηλεκτροφωτισμός των γηπέδων δίνει τη δυνατότητα χρήσης των γηπέδων όλες τις ώρες της ημέρας.

Περιβάλλων χώρος

Η εξαιρετική τοποθεσία του Αθλητικού Κέντρου Μητσιμπόνα, αλλά και η θέση των χωμάτινων γηπέδων μέσα στο Αθλητικό Κέντρο δημιουργούν ένα μοναδικό χώρο άθλησης, ψυχαγωγίας και θέασης αγώνων αντισφαίρισης και όχι μόνο. Γειτνιάζοντας με τη μεγάλη κοίτη του Πηνειού ποταμού και υπό τη σκιά των καταπράσινων δέντρων του αναχώματος, ο περιβάλλων χώρος των γηπέδων προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και εξαιρετικής θέασης προς τα γήπεδα.

Ο χώρος θέασης, ο οποίος χώρίζεται σε βαθμωτά επίπεδα, έχει τη μοναδική ιδιότητα να προσφέρει στο θεατή ταυτόχρονη θέαση όλων των αγώνων που γίνονται και στα πέντε γήπεδα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί. Ο χώρος, συνολικής έκτασης 1200τ.μ. μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πάνω από 1000 θεατές.

Τέλος, ο χώρος είναι ιδανικός:

Υποστηρικτικοί χώροι

Τα γήπεδα τένις υποστηρίζονται παράλληλα και από άλλους χώρους που ολοκληρώνουν τις παροχές άθλησης και ψυχαγωγίας στους αθλητές και επισκέπτες. Οι χώροι αυτοί είναι:
Χορηγοί - Υποστηρικτές