Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

Σύστημα φιλικών αγώνων Tennis Link

Ένα από τα θέματα που πάντα είχαν να αντιμετωπίσουν οι τενίστες ήταν η εξεύρεση ενός αντιπάλου για αγώνα ή προπόνηση. Οι περισσότεροι έχουν πάντα κάποιους συγκεκριμένους γνωστούς-φίλους με τους οποίους κανονίζουν και παίζουν μαζί. Αν λοιπόν οι γνωστοί δεν είναι διαθέσιμοι τότε δεν υπάρχει αντίπαλος για προπόνηση ή ματς.

Στο Tennisl Life Club, στο Αθλητικό Κέντρο Μητσιμπόνα Λάρισας, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα μέλη του Club αλλά και όχι μόνο, μπορούν να κάνουν δωρεάν χρήση του συστήματος Tennis Link το οποίο δουλεύει ως εξής. Οποιοσδήποτε αναζητάει αντίπαλο το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να στείλει ένα μήνυμα ή να πάρει ένα τηλέφωνο στο 6973600442 (Κώστας Σπανός) και να δηλώσει την ώρα που επιθυμεί να παίξει και ότι ζητάει αντίπαλο για μονό η για διπλό. Στη συνέχεια, το Tennis Life θα προωθήσει το μήνυμα αυτό σε μια λίστα αποδεκτών οι οποίοι θα ενημερωθούν για τον παίκτη που ζήταει αντίπαλο αλλά και για την ώρα διεξαγωγής του ματς. Οι αποδέκτες του μηνύματος θα είναι άτομα που το επίπεδο του τένις που παίζουν είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο επίπεδο του ενδιαφερόμενου. Όποιος από τους αποδέκτες επιθυμεί να αποδεχτεί την πρόσκληση, απαντά θετικά στο μήνυμα στο ίδιο κινητό του Tennis Life, το οποίο με τη σειρά του ενημερώνει τον αρχικό ενδιαφερόμενο για τον παίκτη με τον οποίο θα παίξει.

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος Tennis Link είναι αρκετά ανάμεσα σε αυτά τα παρακάτω:

Για την καλύτερη αποτελεσματικότητα του συστήματος Tennis Link συνίσταται στους ενδιαφερόμενους να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του Tennis Life (6973600442) αρκετή ώρα νωρίτερα (τουλάχιστον 4-5 ώρες) ώστε να υπάρχει περιθώριο χρόνου για αυτούς που θα λάβουν το μήνυμα να το κανονίσουν. Προτίνεται επίσης, όσοι δεν είναι μέλη και δεν έχουν ξαναπαίξει στο Tennis Life να επισκεφτούν το Club τουλάχιστον μια φορά ώστε το Club να γνωρίζει το επίπεδο του Tennis που παίζουν για να βρει κατάλληλους συμπαίκτες για το συγκεκριμένο παίκτη.

Για τη χρήση του συστήματος Tennis Link δεν υπάρχει χρέωση. Οι παίκτες χρεώνονται μόνο τη χρήση του γηπέδου αν δεν είναι Clubbers στο Tennis Life και τη χρήση των φωτών αν το ματς γίνει νύχτα.

Χορηγοί - Υποστηρικτές