Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

5o Ladder Championship 2019

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝΟΜΙΛΟΙΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

5o Ladder Championship 2019

Α. Περίληψη προκήρυξης
Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» με έδρα τη Λάρισα αποφασίζει τη διεξαγωγή του Ερασιτεχνικού Τουρνουά Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας «5ο Ladder Championship 2019» σε συνέχεια των προηγούμενων Club Championship τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνα». Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μορφή πυραμίδας όπου κάθε παίκτης θα αγωνιστεί με όλους τους παίκτες της κατηγορίας του. Θα υπάρξουν 3 κατηγορίες δυναμικότητας για τους άντρες και 2 κατηγορίες για γυναίκες με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων ανα κατηγορία τους 15. Σε περίπτωση που ο αριθμός ενδιαφερομένων ξεπεράσει του 15 τότε υπάρχει περίπτωση αν αυτό κριθεί αναγκαίο από τους διοργανωτές να σχηματιστούν επιπλέον κατηγορίες ή να μοιραστούν οι κατηγορίες σε μικρότερη δυναμικότητα των 15 ατόμων. Στο τέλος του τουρνουά θα δημιουργηθεί κατάταξη των παικτών βάση της βαθμολογίας που συγκέντρωσαν από κάθε νίκη και ήττα. Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα λάβουν κύπελλο και έπαθλο με μορφή δώρου.

Β. Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά
Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι όσοι

Γ. Ημερομηνίες
Λήξη δηλώσεων συμμετοχών (έως και):       30 Σεπτεμβρίου 2019
Έναρξη τουρνουά:                                      1η Οκτωβρίου 2019
Προβλεπόμενη λήξη τουρνουά (απονομές):             1η Δεκεμβρίου 2019

Δ. Κόστος συμμετοχής
Για το τουρνουά δεν θα υπάρχει κόστος εγγραφής. Οι αγωνιζόμενοι θα πληρώνουν το κόστος χρήσης των γηπέδων το οποίο ανέρχεται σε 4€/ώρα ανά αθλητή. Σε περίπτωση χρήσης φώτων το κόστος θα είναι συμπληρωματικά 2€/άτομο ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας.

Ε. Έπαθλα

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί η δυνατότητα δημιουργίας "Affiliate Account" στο κατάστημα αθλητικών ειδών e-tennis με μόνιμη έκπτωση 25% για οποιαδήποτε αγορά (με εξαίρεση τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε έκπτωση ή προσφορά). Η συγκεκριμένη προσφορά υπόκειται στους όρους και κανονισμούς του καταστήματος e-Tennis.

ΣΤ. Σύστημα αγώνων και τρόπος διεξαγωγής αγώνων

Οι όμιλοι δυναμικότητας του τουρνουά θα έχουν την εξής μορφή:
Όμιλοι ανδρών

Όμιλοι γυναικών

Ζ. Ακυρώσεις / Αναβολές / Υποχρεώσεις:

Η. Στοιχεία τουρνουά
Επιφάνεια γηπέδων:       Χωμάτινη
Σύνολο γηπέδων:            Πέντε (5)
Βαθμολογία:                   Αβαθμολόγητο

Επιδιαιτητής αγώνων:     Σακκάς Βασίλειος
Βοηθός Επιδιαιτητή:        Καραμήτρος Ντίνος
Διευθυντής αγώνων:       Σπανός Κωνσταντίνος

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Μπάλες:   Οι παίκτες θα χρησιμοποιούν δικές τους μπάλες

Νοσοκομειακή κάλυψη:   ΠΕΡ. ΠΑΝ/ΚΟ ΝΟ/ΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (2410617000)
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (2410 230031)

E-mail επικοινωνίας:       info@tennislife.gr
Ιστοσελίδα ενημέρωσης:  www.tennislife.gr

Θ. Ευθύνη συμμετεχόντων / Όροι συμμετοχής
Η δήλωση συμμετοχής του κάθε συμμετέχοντα αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση ότι είναι απόλυτα υγιής και αγωνίζεται με δική του αποκλειστικά ευθύνη, παραιτούμενος κάθε απαίτησης από τον Αθλητικό Σύλλογο «Αντισφαίριση και Ζωή» και το Tennislife Club σε περίπτωση τραυματισμού του.

Κάθε συμμετέχοντας οφείλει καθόλη τη συμμετοχή του στο τουρνουά να δέχεται και τηρεί τους όρους λειτουργίας του Tennislife Club όπως αυτοί αναγράφονται στη σελίδα:
http://www.tennislife.gr/article.php?article_id=14

Το Tennislife Club και ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή λειτουργία του τουρνουά και την ασφάλεια αθλητών και θεατών.

Χορηγοί - Υποστηρικτές