Έναρξη εγγραφών ακαδημιών τένις 2019 – 2020

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η περίοδος εγγραφών για τις ακαδημίες εκμάθησης τένις παιδιών και ενηλίκων του Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή στο Tennislife Club. Στις εγκαταστάσεις μας στο Αθλητικό Κέντρο Γ. Μητσιμπόνα (έναντι γηπέδου Αλκαζάρ & αμαξοστάσιο αστικών) μπορείτε να ρθείτε, να γνωρίσετε τους υπέροχους χώρους δίπλα στο ποτάμι και σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών να μάθετε όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με το υπέροχο άθλημα της αντισφαίρισης.

Η περίοδος προπονήσεων ξεκινάει από 1η Σεπτεμβρίου και διαρκεί έως τέλη Ιουνίου. Τα γκρουπ προπονήσεων είναι πάντα ολιγομελή και οργανώνονται από προπονητές πιστοποιημένους με αναγνώριση της ομοσπονδίας. Διατίθενται όλα τα επίπεδα ικανότητας (αρχάριοι, ερασιτεχνικό, προαγωνιστικό και αγωνιστικό επίπεδο) και όλες οι βαθμίδες παιδικού γηπέδου (κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και κανονικό).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ώρες, τιμές, οικογενειακά – φοιτητικά πακέτα, κτλ μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 6944 593213, 6974 072399, 24130 16928, να μπείτε στο site του συλλόγου www.tennislife.gr ή να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας (Τέρμα Κοζάνης, Αθλητικό Κέντρο Μητσιμπόνα – έναντι αμαξοστάσιο αστικών λεωφορείων) κυρίως απογευματινές ώρες

Καλή νέα αθλητική χρονιά γεμάτη υγεία και ευεξία