Επαναλειτουργία του club από τρίτη 5 Μαϊου

To Tennislife Club και ο Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή ξεκινούν πάλι τη λειτουργία και τις δραστηριότητές του από την Τρίτη 5 Μαϊου 2020 τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΕΦΟΑ και της ΓΓΑ.

Αναφέρουμε αναλυτικά τις οδηγίες με τις οποίες ξανανοίγουν οι εγκαταστάσεις και που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι προσέρχονται:

Θα υπάρχει μόνο μια είσοδος στις εγκαταστάσεις. Ελεγχόμενη από άτομο που θα ορίσει το Σωματείο και θα είναι προετοιμασμένο με τα κατάλληλα υλικά προστασίας (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια κτλ).
Στην είσοδο, όλοι οι εισερχόμενοι, θα καταγράφονται με ευθύνη της Γραμματείας του Σωματείου, σε κατάσταση εισερχομένων. Τα στοχεία είναι απαραίτητα για την ιχνηλάτηση στην περίπτωση που θα έχουμε κάποιο κρούσμα ή συμβεί κάτι απρόοπτο.
Προτείνεται και δεν είναι υποχρεωτική, θερμομέτρηση εξ’ αποστάσεως των εισερχομένων στην εγκατάσταση, για θερμοκρασία άνω των 37 βαθμών, σε τρεις διαδοχικές μετρήσεις και αν υπάρχει αυτό το δεδομένο, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.
Οι αθλούμενοι, το προσωπικό, όλοι όσοι θα βρίσκονται στην εγκατάσταση, αν δούνε κάτι ύποπτο, το αναφέρουν στον υπεύθυνο της εγκατάστασης
Όλες οι εγκαταστάσεις (γυμναστήρια, κυλικεία, εστιατόρια κτλ) παραμένουν κλειστά. Όλα, εκτός από τα ανοιχτά γήπεδα του τένις και τις τουαλέτες, για των οποίων την χρήση συστήνουμε να μην γίνεται κατά το ανθρώπινα δυνατό.
Η κράτηση των γηπέδων θα γίνεται αποκλειστικά τηλεφωνικά ή με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της Γραμματείας χωρίς επαφή με τους αθλούμενους.
Οι αθλούμενοι έρχονται 15 λεπτά πριν την κράτησή τους και αμέσως μετά την άσκησή τους, αποχωρούν από την εγκατάσταση.
Σε κάθε γήπεδο θα υπάρχει αντισηπτικό σε μορφή gel, για χρήση από τους αθλούμενους.
Όλοι τηρούμε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ μας και είναι ατομική ευθύνη του καθενός να τηρεί τα μέτρα προστασίας.
Ο μέγιστος αριθμός αθλουμένων, θα είναι 2 άτομα ανά γήπεδο. (εξαιρείται ο προπονητής)
Η προθέρμανση θα γίνεται με ατομικό εξοπλισμό. Ένας αθλούμενος σε κάθε πλευρά του γηπέδου, χωρίς να υπάρχει αλλαγή πλευράς όσο διαρκεί η άσκηση.
Χρήση ατομικής ρακέτας και ατομικού αντισηπτικού για κάθε αθλούμενο. Άθληση με ατομικές μπάλες του κάθε αθλούμενου, με διαφορετική σήμανση από αυτή του αντιπάλου.
Επιστροφή μπαλών γειτονικών γηπέδων, μόνο με την ρακέτα ή με τα πόδια.
Οι πάγκοι ή τα καθίσματα ανάπαυσης των αθλουμένων, θα είναι ξεχωριστά για καθέναν από αυτούς και τοποθετημένα σε κάθε πλευρά του γηπέδου.
Απαγορεύεται το άγγιγμα του εξοπλισμού των γηπέδων.

Ευχαριστούμε όλους για την συνεργασία τους