Η Betsson και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης δίπλα στο σωματεία που διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2024 ενώ επλήγησαν από τις πλημμύρες

Λάρισα: Εκδήλωση για την ενίσχυση των σωματείων αντισφαίρισης από Betsson και ΕΦΟΑ

Στην οικονομική ενίσχυση των σωματείων τένις που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες τον περασμένο Σεπτέμβριο, προχώρησαν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης μαζί με την εταιρία Betsson, που είναι κι μεγάλος χορηγός, πάντα με την υποστήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων και φορέων της πόλης.

Με σκοπό την ενίσχυση και την ανασυγκρότηση των σωματείων, αλλά και την γενικότερη ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σωτήρη, Σουλούκος, του δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, του αντιπροέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και Γενικού Γραμματέα της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά, του προέδρου της ΕΦΟΑ, Δημήτρη Σταματιάδη και του Managing Director της Betsson Θάνος Μαρίνος.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Junior, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αλλά και τα οφέλη που άφησε στη Λάρισα. «Ήταν μία σημαντική βοήθεια για τα σωματεία που επλήγησαν από τις πλημμύρες. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, αλλά και όλους τους φορείς που αγκάλιασαν τόσο ζεστά τη σημαντική αυτή διοργάνωση», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Σταματιάδης.

Από την πλευρά του ο κ. Σουλούκος, ανέφερε ότι, «η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο περιφερειάρχης, Δημήτρης Κουρέτας από την πρώτη επίσκεψη του Σπύρου Ζαννιά, ήταν θετικότατος στην διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος, που ξέφυγε από τα δεδομένα της Λάρισας. Ο κόσμος αγωνιούσε για το που θα μείνουν στην πόλη και πώς θα παρακολουθήσουν ένα πρωτάθλημα που στην τελική του αποτίμηση ήταν καταπληκτικό».

«Αυτό που εισπράξαμε ως πόλη ήταν εξαιρετικά θετικό. Χιλιάδες άνθρωποι που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επισκέφθηκαν την πόλη. Η εξωστρέφεια στο δήμο, είναι πρώτη σε μέλημα για εμάς και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεργασίες», πρόσθεσε ο κ. Μαμάκος.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας, Ειρήνη Παπαϊώάννου, συμπλήρωσε ότι «αγκαλιάσαμε με μεγάλη χαρά αυτό το πρωτάθλημα. Εμείς καλούμε να γίνουν κι άλλες τέτοιου είδους διοργανώσεις, καθώς όλοι θα ωφεληθούν και περισσότερο τα παιδιά μας. Πρέπει να συνεργαστούμε περισσότερο και οργανώνουμε από κοινού το πρόγραμμα».

Τέλος, ο κ. Μαρίνος ανέφερε ότι «είναι μία μέρα που έρχεται να επιβραβεύσει τη συνεργασία της ΕΦΟΑ με την betsson. Αποφασίσαμε να επενδύσουμε στην κοινωνική προσφορά».

Πηγή: https://www.larissanet.gr/