Χωμάτινα Γήπεδα24130 16928
Μοκέτες/Padel 2410 533530

Σπανός Κωνσταντίνος

Σπανός Κωνσταντίνος

Ο Κώστας Σπανός αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Tennislife Club καθώς το 2014 μαζί με τον Βασίλη Σακκά υπογράψανε την εκμίσθωση των χωμάτινων γηπέδων με τον Δήμο Λαρισαίων βάζοντας έτσι τα θεμέλια για την έναρξη της πορείας του Club.

Παράλληλα το 2015 ολοκληρώθηκαν οι ενέργειες για τη δημιουργία του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίριση και Ζωή ο οποίος έκτοτε αποτελεί μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) και αναγνωρισμένο σωματείο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) προάγοντας έτσι θεσπισμένα το άθλημα και δημιουργώντας αθλητές που συμμετέχουν σε βαθμολογούμενα τουρνουά της Ομοσπονδίας.

Ο Κωνσταντίνος Σπανός είναι από το 2015 Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αντισφαίριση και Ζωή, υπηρετώντας από τη θέση αυτή το άθλημα της Αντισφαίρισης και της υπηρεσίες του Συλλόγου.

Με την τελευταία τροποποίηση του Καταστατικού του, ο Σύλλογος Αντισφαίριση και Ζωή πλέον εντάσσει στη δυναμικότητά του επιπλέον τα αθλήματα της Υαλοσφαίρισης (Padel), επιτραπέζιας αντισφαίρισης (Πικ Πονκ) και ξυλορακέτας παραλίας.