Διακρίσεις αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίριση και Ζωή

Το ΔΣ του ομίλου μας θέλει να συγχαρεί για άλλη μια φορά τους αθλητές-τριες του για την πολύ καλή παρουσία που είχαν στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΦΟΑ που διοργανώθηκαν τα δυο προηγούμενα Σαββατοκύριακα που μας πέρασαν. Πιο συγκεκριμένα:

?Στο 1ο Ε1 της χρονιάς που διοργανώθηκε σε Ομίλους της Θεσσαλονίκης οι αθλητές μας Πράπας Αλέξανδρος και Τσιτσιας Χρήστος στην κατηγορία τους Α12 έφτασαν μέχρι τους προημιτελικούς στα μονά. Επίσης οι δυο αθλητές στο ίδιο πρωτάθλημα στο διπλό αγωνίστηκαν στους ημιτελικούς. Η πορεία των παιδιών αυτων είναι συνεχώς ανοδική και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Στο 1ο Ε1 αγωνίστηκαν επίσης και οι αθλητές Λακης Δημήτρης (κυρίως ταμπλώ) και Τζιόλας Κων/νος (προκριματικά) στις κατηγορίες 16 και 14 αντίστοιχα όπου ηττήθηκαν μετά από καλές εμφανίσεις στον 1ο γύρο της διοργάνωσης.

?Στο 2ο Ε3 της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε το περασμένο ΣΚ στις εγκαταστάσεις του Φθιωτικου Ομίλου (Λαμία) το Tennislife Tennis & Padel Club συμμετείχε με 5 αθλητές στα Αγορια 12 και 4 αθλήτριες στα Κορίτσια 12.
Πιο συγκεκριμένα:

Αγορια 12
?Τσιτσιας Χρήστος 2η θέση (τελικός)
?Πράπας Αλέξανδρος 3η θέση (ημιτελικός με Τσίτσια Χρήστο)
?Βασιλακης Ευριπιδης (γύρος των 16)
?️Κωνσταντάκος Χρήστος (γύρος των 16)
?Ζυγούρας Γιάννης( γύρος των 32

Στα Κορίτσια 12
?Ζιάκα Χρυσηίδα (προημιτελικά)
?Κουρκουβάτη Λυδία (προημιτελικά)
?Γιαννιώτη Άννα (γύρος των 16)
?Βασιλακη Κατερίνα (γυρος των 32)

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις που ακολουθούν πριν την Κορωνίδα των πρωταθλημάτων το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην πόλη μας την ΛΑΡΙΣΑ.
?????
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα του Tennislife.

Τέλος θερμές ευχαριστίες προς τον Φθιωτικό Όμιλο για την άψογη διοργάνωση.

Με την υποστήριξη των:

Babolat Exalco S.A. Biokarpet E-tennis