3ο Ε3 2024 μέρος 1ο Α/Κ 12 & Α/Κ 16

3o E3 Τουρνουά Αντισφαίρισης 2024

Μία πολύ όμορφη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη φορά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας Tennislife Tennis & Padel Club το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα διεξήχθη το 3 Ε3 της νέας αγωνιστικής χρονιάς για αγόρια και κορίτσια 12 και 16 χρονών.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό έγιναν πολύ εξαιρετικοί αγώνες και σε αυτό φυσικά συνέβαλλαν οι αθλητές και αθλήτριες και των δυο κατηγοριών.

Για τον Όμιλο μας αγωνίστηκαν:

✔️5 αθλητές και 5 αθλήτριες στην κατηγορία κάτω των 12,

✔️2 αθλητές και μια αθλήτρια στην κατηγορία κάτω των 16

Στην κατηγορία Α12 στο τελικό αγωνίστηκε ο αθλητής μας Αλέξανδρος Πραπας μετά από έναν πολύ δυνατό ημιτελικό αγώνα με τον Χρήστο Τσίτσια επίσης αθλητή του Ομίλου μας και κατέκτησε την 1η θέση ?αν και ο αγώνας δυστυχώς διεκόπη λόγω τραυματισμού του αντιπάλου του Αλεξάνδρου Σιδερακου στο 1ο σετ.

Πιο συγκεκριμένα :

Αγορια 12

?Πραπας Αλέξανδρος 1η θέση

?Τσιτσιας Χρήστος 3η θέση

?Κωνσταντάκος Χρήστος ( στους 32)

?Ζυγούρας Γιάννης ( στους 32)

?Αδάμου Αντωνης( στους 16)

Κορίτσια 12

?Κουρκουβάτη Λυδία

?Κερμελιωτη Χρύσα

?Κερμελιωτη Σοφιάνα

?Βασιλακη Κατερίνα (στους 16)

?Ζιάκα Χρυσηίδα (προημιτελικά)

?Πράπα Όλγα (προημιτελικά)

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία των αγοριών Λάκη Δημήτρη (προημιτελικά) και Τζιόλα Κων/νου (στον γύρο των 16) καθώς και της αθλήτριας Γεωργούλα Άννα που ηττήθηκε στον 1ο γύρο.

?Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στο 2ο Ε1 της χρονιάς στην κατηγορία των 12 που έγινε στην Κέρκυρα ( 8/3-12/3) ο αθλητής μας Πράπας Αλέξανδρος αγωνίστηκε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου και ηττήθηκε από τον νικητή του τουρνουά.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει για ακόμη μια φορά τους αθλητές-τριες για την προσπάθειας τους και τις επιτυχίες τους, όπως επίσης και τους Προπονητές της Ακαδημιας μας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ.Α. που για ακόμα μια φορά υποστήριξε εξαιρετικά υγειονομικά την όλη διοργάνωση.

Babolat/ Exalco S.A. / Biokarpet / E-tennis fan club / Loft Jeans / De-Tox Cafe / iSelf / Εντεχνο Πραπας / Ρουπακιάς Κατασκευαστική / Genius Language Centers / Κωστάμης Electronics / Xaritos-Safety / Global SustainΕΟΔΥΑ

#tennis#instatennis#tennisclub#tennislover#tennislove#tennistime#tennisworld#tennisfans#tennislife#tennislifecllub#tennispassion#tennisaddict#tennisgreece#greektennis#tennislarisa#tennisthessaly#efoa#tennistournament