1st Padel Summer Week

Το Tennislife Club διοργανώνει το 1st Padel Summer Week στις νέες εγκαταστάσεις του.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 και θα είναι διαθέσιμο live μέσω της εφαρμογής Tennispanel.

Θα υπάρξουν δύο όμιλοι, Beginners και Advanced.

Τις 2 πρώτες ημέρες θα γίνουν οι φάσεις των ομίλων με τη μορφή Round Robin. Όλες οι ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες μεταξύ τους σε αγώνες του ενός σετ στα 9 νικηφόρα game. Για κάθε νίκη ο νικητής θα παίρνει 10 βαθμούς ενώ ο ηττημένος θα παίρνει βαθμούς ίσους με τα game που κέρδισε.

Απο τη φάση των ομίλων θα διακριθούν για την κάθε κατηγορία οι 16 καλύτερες ομάδες οι οποίες θα σχηματίσουν τα Knock Out ταμπλό που θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη και θα ολοκληρωθούν έως και την Παρασκευή 15.07.

Οι ομάδες μπορούν να απαρτίζονται από άνδρες ή μικτές ομάδες ανδρών και γυναικών που θα αγωνίζονται στο ίδιο ταμπλό.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας καθώς δεν θα υπάρχει ηλικιακή κατηγοριοποίηση.

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται τις προγραμματισμένες ημέρες τον αγώνων στο κλαμπ και για όσο διάστημα χρειαστεί για να φέρουν ης πέρας τους αγώνες τους. Οι συμμετέχοντες θα κλειθούν να δώσουν και πέραν του ενός αγώνα ημερησίως.

Οι αγώνες θα διεξάγονται και πρωινές αλλά κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ ανά άτομο.

Το κλαμπ θα διαθέτει δωρεάν στους συμμετέχοντες ρακέτες, μπαλάκια, 1 μπουκάλι νερό και η χρήση των γηπέδων και των φώτων θα είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο συμμετοχής στο 6973600442.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να δηλώσουν σε ποια κατηγορία επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή. Δεν μπορούν να λάβουν και στις 2 κατηγορίες καθώς θα γίνονται παράλληλοι αγώνες για τις 2 κατηγορίες.

Ημερομηνία λήξης συμμετοχών Κυριακή 10.07.2022 στις 23:00