Ενημέρωση αναφορικά με τις πλημμύρες

Πλημμύρες Θεσσαλίας Tennislife

Οι καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου που έπληξαν όλη τη Θεσσαλία και χιλιάδες κόσμου επέφεραν μεγάλη ζημιά και στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club περιορίζοντας σημαντικά και τις δραστηριότητες του Αθλητικού μας Συλλόγου “Αντισφαίριση και Ζωή”.

Δυστυχώς οι νεότευκτες εγκαταστάσεις μας θα χρειαστεί πολύ καιρό να επανέλθουν σε λειτουργία, ωστόσο όμως τα χωμάτινα γήπεδά μας θα είναι σύντομα σε λειτουργία και πάλι.

Από όλη την ομάδα του Tennislife Club (διοίκηση, προσωπικό και προπονητές) καταβάλλεται κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια να έχουμε τις χωμάτινες εγκαταστάσεις μας έτοιμες το συντομότερο δυνατόν, εκτιμώντας ότι σε μια εβδομάδα αυτό μπορεί να είναι εφικτό.

Οποιαδήποτε μορφή βοήθειας υλικοτεχνική ή εθελοντικής εργασίας θα είναι σημαντική και ευχαριστούμε όλους και όλες που αυτό το διάστημα είστε δίπλα μας και μας στηρίζεται δίνοντάς μας έτσι δύναμη να επανέλθουμε και πάλι.

Από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου όσα μέλη της ακαδημίας μας επιθυμούν, θα μπορούν να προπονηθούν σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις που μας έχουν παραχωρηθεί έως ότου ανοίξουν και πάλι τα χωμάτινα. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Παπαδημητρίου στο 6974072399.